Arrangementen

Pop Up restaurant ‘De Vergeten Lente’ – helaas is het diner geannuleerd.

Op 6 mei 2022 om 18.00u opent ons Pop Up Restaurant ‘De Vergeten Lenten’. Tijdens deze avond duiken we terug te tijd in, en laten we vergeten gerechten herleven. Hiervoor deden we onderzoek naar de archieven van het hotel. Er is bepekte plaats, dus meld u snel aan. Enkel op reservering. Meld u aan door ons een mailtje te sturen met uw naam, het aantal personen en eventuele dieetwensen. 

 

Dineren met het Onmogelijke Servies

Wij verzorgen op aanvraag privé diners in ons restaurant. Bijzonder aan deze diners is het servies dat is ontwikkeld door Pavèl van Houten in samenwerking met pottenbakker Niek Hoogland, Anneke Haane en het kindercollectief De Wolfjes, vanuit het Museum van Bommel van Dam. Het servies nodigt uit tot gesprek over eetgewoontes.

Speciaal voor het servies maakt chefkok Reiner Manstetten heerlijke gerechten naar wens. Vanaf 12 personen kunt u al dit diner boeken bij ons. Stuur ons een mailtje met uw naam, telefoonnummer, aantal personen en datum, dan komen we bij u terug met een op maat gemaakte offerte. 

Tussen eind juni en eind augustus is het niet mogelijk om met dit specifieke servies te dineren, omdat het tentoongesteld wordt in het Museum van Bommel van Dam.

 

 

Bezoekadres

Mariaplein 1
5988 CH Helden
+31 (0) 77 306 72 00
info@hotelnieuwantiek.nl

Open

Receptie: 8.00 - 20.00 uur
Hotel: 24 uur per dag

Volg ons

Nieuwsbrief