Kamers

Hotel Nieuw Antiek heeft in totaal 13 kamers en 2 appartementen. Alle kamers zijn onlangs vernieuwd en bevinden zich, op de Art Loft en Stijlkamer na, op de eerste etage van het historisch pand. 

Comfortkamer

Ruime kamer met bad of balkon
> 16 m2

Onze comfortkamer is ruim van opzet (16 tot 22m2) en is voorzien van twee eenpersoonsbedden naast elkaar en een werkplek. Enkele kamers beschikken over een balkon. De kamers is verder voorzien van gratis Wi-FI, Nespresso apparaat, flatscreen tv, verduisterende gordijnen en badkamer met douche en toilet ensuite.

Vakantie-appartement

Ruim appartement voor 4 tot 6 personen
67 m2

Het vakantie-appartement op de eerste etage is geschikt voor gezinnen, collega’s of vriendengroepen en is met 67m2 ruim opgezet. De aparte slaapkamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden naast elkaar en een volwaardig stapelbed. Verder is de slaapkamer voorzien van kledingkast en werkplek.

Woonkamer heeft een zithoek met slaapbank, flatscreen tv, spellen en open keuken met toegang tot een klein prive terras. De keuken is compleet ingericht met koelkast, fornuis, oven, vaatwasser, en kookgerei.

De ruime badkamer is voorzien van toilet, douche en bad.

Standaardkamer

Knusse kamer met eigen badkamer
> 10 m2

Onze standaardkamer is een gezellige kamer in het oude gedeelte van het hotel (10 – 12 M2). Elke kamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden, bureautje, flatscreen TV, Nespresso apparaat, verduisterende gordijnen en badkamer met douche en toilet ensuite.

Eenpersoonskamer

Kamer voor 1 persoon met eigen badkamer
10 m2

Onze eenpersoonskamer is een gezellig en rustig kamertje voorzien van eenpersoonsbed, bureautje, flatscreen TV, Nespresso apparaat, verduisterende gordijnen en badkamer met douche en toilet ensuite.

De Stijlkamer - NEW!

Ruime slaapkamer met aparte woonkamer
50 m2

De Stijlkamer is gelijkvloers gelegen en geschikt voor vier personen; ideaal voor een gezin of vriendenstel. Vanuit de geschakelde woonkamer met slaapbank, zithoek, flatscreen tv en eettafel is de slaapkamer toegankelijk via openslaande deuren. De ensuite badkamer is voorzien van toilet en luxe inloopdouche.

Art Loft - NEW!

Ruim appartement voor 6 personen 
>80 m2

Deze ruim opgezette loft, op de begane grond, heeft een grote woonkamer met open keuken en bar. De ruime slaapkamer heeft 2 tweepersoonsbedden en 2 eenpersoonsbedden. Verder is er aanwezig: een flat screen, keuken met vaatwasser, nespresso apparaat en ensuite een eigen badkamer met toilet. Via openslaande deuren heeft de loft een eigen terras om buiten gezellig te eten of te borrelen!

Bezoekadres

Mariaplein 1
5988 CH Helden
+31 (0) 77 306 72 00
info@hotelnieuwantiek.nl

Open

Receptie: 8.00 - 20.00 uur
Hotel: 24 uur per dag

Volg ons

Nieuwsbrief