Praktisch

Incheck
U kunt inchecken van 15.00 uur tot 20.00 uur, uitchecken is mogelijk tot 11.00 uur. Ons bourgondische ontbijtbuffet wordt geserveerd van 8:00 uur tot 10:00 uur. Als u eerder wilt ontbijten kunnen we een rijkgevulde ontbijtbox voor u maken.

Bar & diner
Onze bar is geopend dagelijks tot 20:00 uur. Voor diner kunnen we u het restaurant De Zoes aanraden, dat zich recht tegenover het hotel bevindt. Als u hier wilt eten, raden we u aan hier vooraf te reserveren. Ook zijn er veel andere opties in de buurt op heerlijk te dineren. Klik hier voor onze tips.

Parkeren
Er is gratis parkeergelegenheid direct naast het hotel, aan de Molenstraat, tegenover restaurant De Zoes. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de gratis openbare parkeergelegenheid in de buurt van het hotel.

Fietsen & Wandelen
U kunt heerlijk fietsen en wandelen in de directe omgeving vanaf knooppunt 25. Bij ons kunt u tijdens uw bezoek fietsen of e-bikes huren via fietsverhuur Welten. We hebben daarnaast een gratis overdekte en afgesloten fietsstalling als u eigen fietsen meeneemt. Ook bieden we gratis fiets- en wandelroutes aan.

Honden
Helaas is het momenteel niet mogelijk om uw hond mee te nemen tijdens de overnachting.

Over ons

Sinds 1 juli 2021 hebben Bas Muyres en Pavel van Houten het hotel overgenomen van Marianne Verkoelen-Schilte. De familie Verkoelen-Schilte runde het hotel al sinds 1935 en maakte het hotel tot wat het vandaag de dag is. De rijke geschiedenis is door het gehele pand te zien en te ervaren. Bas en Pavel zijn met veel enthousiasme begonnen om deze geschiedenis verder voort te zetten.

Hotel Nieuw Antiek is een nostalgisch boutique hotel gelegen in het centrum van het Noord-Limburgse Helden, vlakbij de Duitse en de Belgische grens. Helden ligt in een prachtige omgeving met veel bezienswaardigheden en ligt centraal tussen maar liefst 3 nationale parken ‘De Groote Peel’‘De Meinweg’ én ‘De Maasduinen’. Ook liggen op loopafstand De Heldense Bossen. Bekijk hier alle activiteiten die in de omgeving te beleven zijn!

 

Hotel Nieuw Antiek biedt naast 12 sfeervol ingerichte hotelkamers en 2 familie-appartementen allerlei verschillende faciliteiten waaronder een sfeervolle rustiek salon met open haard en een mooi zonterras. Het typisch Limburgse landschap levert niet alleen veel fiets- en wandelplezier ook zijn er talrijke eetgelegenheden op loopafstand.

Ook bieden wij mogelijkheden voor vergaderingen, kookworkshops desgewenst met ontbijt, lunch of diner. U kunt bij ons terecht van kleine gezelschappen tot groepen van 20 personen.

Tot slot organiseren we verschillende kunstprojecten die reageren op het hotel en haar omgeving. Zo zetten we met kinderen een alternatief informatiepunt op, nodigen we kunstenaars uit om nieuw werk te maken en organiseren we verrassende Salonavonden.

Het team

Hotel Nieuw Antiek wordt gerund door hotelmanager Bas Muyres en beeldend kunstenaar en educator Pavel van Houten. Samen met een enthousiast team van housekeeping en receptie leggen we onze gasten in de watten. We denken graag mee over wat u kunt doen in de omgeving, welke activiteiten het beste bij u passen en vervullen we uw wensen omtrent de hotelkamer en faciliteiten.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@hotelnieuwantiek.nl of bel ons direct 24/7 op 077 306 7200!

 

Contact & Route

Bezoekadres
Ons hotel bevindt zich aan het Mariaplein 1. De ingang bevindt zich aan de Molenstraat.

Contact
Als u meer informatie wilt over ons of over uw verblijf kunt u ons 24/7 bellen op 077 306 72 00 of mailen op info@hotelnieuwantiek.nl.

Route auto
Komt u met de auto, kunt u het beste navigeren naar Molenstraat 6 Helden; hier bevindt zich onze parkeerplaats, direct naast het hotel.

Route OV
Vanaf de NS stations Horst-Sevenum, Venlo of Roermond ligt het hotel op ongeveer 20 tot 25 minuten afstand met de buslijnen 372 (Roermond), 370 (Venlo), 79 (Horst-Sevenum). De bus stopt direct bij het hotel (minder dan een minuut lopen).

Bezoekadres

Mariaplein 1
5988 CH Helden
+31 (0) 77 306 72 00
info@hotelnieuwantiek.nl

Open

Receptie: 8.00 - 20.00 uur
Hotel: 24 uur per dag

Volg ons

Nieuwsbrief