Nieuws

Ons zonneterras is weer geopend vanaf april 2023!

Op ons terras kunt u heerlijk in de zon, of in de schaduw voor 2 prachtige lindebomen zitten. Geniet van een lokale wijn of een biertje uit de buurt. Ook serveren we borrelplankjes met  kazen van Kaasboerderij Mertens en brood van Van Leijten. We dagelijks geopend vanaf 12 uur!

Bij ons huurt u ook fietsen

In de omgeving van het hotel liggen prachtige fietsroutes. Wilt u er op uit? Dan verhuren wij zowel normale tourfietsen als e-bikes. U kunt de fietsen direct bij uw kamer boeken via deze website, of u kunt of bellen of mailen om ze te reserveren. 

Dineren met het Onmogelijke Servies

Wij verzorgen op aanvraag privé diners in ons restaurant. Bijzonder aan deze diners is het servies dat is ontwikkeld door Pavèl van Houten in samenwerking met pottenbakker Niek Hoogland, Anneke Haane en het kindercollectief De Wolfjes, vanuit het Museum van Bommel van Dam. Het servies nodigt uit tot gesprek over eetgewoontes.

Speciaal voor het servies maakt chefkok Reiner Manstetten heerlijke gerechten naar wens. Vanaf 12 personen kunt u al dit diner boeken bij ons. Stuur ons een mailtje met uw naam, telefoonnummer, aantal personen en datum, dan komen we bij u terug met een op maat gemaakte offerte. 

Tussen eind juni en eind augustus is het niet mogelijk om met dit specifieke servies te dineren, omdat het tentoongesteld wordt in het Museum van Bommel van Dam.

 

 

Bezoekadres

Mariaplein 1
5988 CH Helden
+31 (0) 77 306 72 00
info@hotelnieuwantiek.nl

Open

Receptie: 8.00 - 20.00 uur
Hotel: 24 uur per dag

Volg ons

Nieuwsbrief