Vergaderen

Vergaderen of een ruimte huren voor een evenement is mogelijk bij Hotel Nieuw Antiek. We beschikken over 2 historische ruimtes inclusief faciliteiten. 

De Lindezaal

60 m2

Het hart van het hotel is De Lindezaal, vernoemd naar de Lindebomen die de zaal omringen.  In het verleden werd er in dit gedeelte van de herberg op stand gedineerd.

Gebouwd in 1902 met verwijzingen naar het rijke verleden heeft de zaal met eiken houten vloer, de authentieke schouw en de glas in lood ramen een bijzondere uitstraling.

Het Salon

40m2

Vergaderen in jaren 30 stijl, het is mogelijk in Het Salon van Hotel Nieuw Antiek. De voormalige Anti-Chambre van het restaurant is nu een multifunctioneel Salon, geschikt van 5 tot 25 personen. Voor een kleinschalige (boek, muziek, product) presentatie, voorstelling of 1 on 1 gesprek raden we het Salon aan.

Voorzien van karakteristiek glas in lood, bar en een echte haard is deze ruimte ook geschikt voor vergaderingen of trainingen.

Kookworkshops

Het is ook mogelijk om in onze professionele keuken kookworkshops te doen onder leiding van chefkok Reiner Manstetten (de-kookschool.nl). U kookt dan met uw team, vriendenclub of familie een 3 of 4 gangendiner met streek- en seizoensproducten om vervolgens in ons historisch restaurant gezamenlijk te dineren.

Bezoekadres

Mariaplein 1
5988 CH Helden
+31 (0) 77 306 72 00
info@hotelnieuwantiek.nl

Open

Receptie: 8.00 - 20.00 uur
Hotel: 24 uur per dag

Volg ons

Nieuwsbrief